Σε 4 γλώσσες και 2 διαλέκτους το ηχητικό μήνυμα από τα περιπολικά για την απαγόρευση συνωστισμού (Audio)

0
85

Μαγνητοφωνημένο κείμενο αποτροπής συνωστισμού Ελλήνων πολιτών και μεταναστών σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, φαρμακεία, θα ακούγεται από αύριο, Σάββατο, στα μεγάφωνα των περιπολικών της αστυνομίας που θα περιπολούν στους δρόμους, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Το κείμενο θα είναι στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά ακόμη και σε διάλεκτο Ουρντού και Φαρσί, που μιλούν υπήκοοι Πακιστάν, Αφγανιστάν που θα ακούγονται διαδοχικά, είτε με επιλογή του πληρώματος του περιπολικού ανάλογα με την ανίχνευση εθνικότητας των πολιτών που δεν έχουν περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις, περιττές βόλτες, εξόδους και συναθροίζονται μαζικά σε διάφορα σημεία της πόλης. Συνελήφθησαν 9 άτομα στου Ζωγράφου που έκαναν προσευχή σε αυτοσχέδιο τζαμί παραβιάζοντας τα σχετικά μέτρα διάδοσης του κορωνοϊού.

Αυτή η αστυνομική δράση έκανε την εμφάνισή της σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με πρωτοβουλία των αστυνομικών, που έπαιρναν το μικρόφωνο και προέτρεπαν τους πολίτες να απομακρυνθούν ή να μην συναθροίζονται  ωστόσο από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., θα δοθεί μαγνητοφωνημένο κείμενο σταδιακά σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας.  

Ακούστε το μήνυμα

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr