Ρώσοι γιατροί σε Γερμανούς για Ναβάλνι: Δώστε μας στοιχεία ότι δηλητηριάστηκε

0
46

Αποδείξεις ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι όντως δηλητηριάστηκε ζητούν οι Ρώσοι γιατροί από Γερμανούς συναδέλφους τους… 

Το νοσοκομείο της πόλης Ομσκ στην Σιβηρία στο οποίο στις 20 Αυγούστου είχε διακομισθεί ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης, ζήτησε από το νοσοκομείο Charite του Βερολίνου όπου μεταφέρθηκε εν συνεχεία ο Ναβάλνι, να παρουσιάσει στοιχεία, βάσει τον οποίων διαπιστώθηκε ότι ο ασθενής είχε δηλητηριασθεί. Τη δήλωση έκανε σήμερα Τετάρτη ο επικεφαλής γιατρός του νοσοκομείου του Ομσκ Αλεξάντρ Μουραχόφσκι.

«Ζητούμε να μας παρουσιάσουν δεδομένα των εργαστηριακών εξετάσεων, βάσει των οποίων (οι Γερμανοί γιατροί) διέγνωσαν δηλητηρίαση με αναστολείς της χολινεστεράσης. Επίσης ζητούμε να μας πουν βάσει ποιών κλινικών δεδομένων υποθέτουν ότι υπήρξε η δεδομένη δηλητηρίαση», δήλωσε ο Μουραχόφσκι στην εκπομπή «60λεπτά» του τηλεοπτικού καναλιού «Ρωσία-1».

Νωρίτερα ο κύριος τοξικολόγος γιατρός της περιοχής του Ομσκ και της περιφέρειας της Σιβηρίας Αλεξάντρ Σαμπάγιεφ δήλωσε ότι οι αναστολείς της χολινεστεράσης, τους οποίους ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν στο αίμα του Αλεξέι Ναβάλνι το νοσοκομείο του Βερολίνου, δεν εντοπίσθηκαν κατά την διάρκεια των εξετάσεων που έγιναν στο Ομσκ.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr