Ράχες: Πώς έγινε το κακό – Οι τραγικές ιστορίες πίσω από τους ανθρώπους που πνίγηκαν

0
33

Ο άνδρας που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία 16χρονης – Η γυναίκα που πνίγηκε είχε χάσει την κόρη της σε τροχαίο και πρόσφατα έγινε γιαγιά

Δύο τραγικές ιστορίς βρίσκονται πίσω από τον διπλό πνιγμό στο λιμανάκι στις Ράχες.

Ο 55χρονος που βούτηξε να σώσει τη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, όταν ήταν 19 ετών διέπραξε ένα άγριο έγκλημα τότε στις Ράχες που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Είχε δολοφονήσει ένα κοριτσάκι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες. Μάλιστα, όπως λένε, σπάνια έκανε και μπάνιο στη θάλασσα. Κάποιοι μαλιστα υποστηρίζουν ότι δεν ήξερε και καλό κολύμπι. Ωστόσο σήμερα το πρωί, όταν άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, βούτηξε για να τη σώσει.

Χαροκαμένη μάνα η 65χρονη που πνίγηκε

Τη δική της τραγική ιστορία έχει και η γυναίκα που πνίγηκε, η οποία επίσης ειναι κάτοικος της Παραλίας Ραχών.

Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρης της σε ένα τροχαίο με μηχανή που έγινε μέσα στο χωριό Ράχες. Η κοπέλα που χάθηκε ήταν πολύ γνωστή επιχειρηματίας και πολύ αγαπητή στην περιοχή και ο θάνατός της είχε συγκλονίσει όλη τη Φθιώτιδα.

Η 65χρονη που πνίγηκε σήμερα το πρωί πολύ πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά και όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια μπόρεσε και χαμογέλασε ξανά, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι της.

Πηγή: skai.gr