Πρώην σύζυγος πρίγκιπα Άντριου για θλιβερή ζωή στο παλάτι: «Δεν σε αφήνουν καν να ανάψεις το φως»

0
186

Μέχρι σήμερα έχει γίνει ξεκάθαρο πως η σειρά του Netflix «The Crown» δεν ήρθε απλώς για να μείνει, αλλά και για να ταράξει τα νερά στο παλάτι. Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της επιφάνειας, μια συνέντευξη της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Andrew, Sarah Ferguson επανέρχεται στο προσκήνιο και μας κάνει να αναλογιστούμε πολλά.

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε η δούκισσα της Υόρκης το 1996 στην Oprah Winfrey, στο παλάτι δεν υπάρχει τίποτα παραμυθένια. Συγκεκριμένα, η μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και της πριγκίπισσας Βεατρίκης την περίοδο εκείνη αναφερόμενη στην royal ζωή και στον χωρισμό της με τον πρίγκιπα δήλωσε: «Καμία από εμάς δεν παντρεύτηκε για να κερδίσει το παραμύθι, όλες παντρευτήκαμε γιατί ερωτευτήκαμε. Παντρευτήκαμε τον άντρα, όχι το παραμύθι. Και τελικά δεν υπάρχει απολύτως κανένα παραμύθι σε όλο αυτό, είναι κανονική, αληθινή ζωή» και παράλληλα, μίλησε για τους περιορισμούς που υπήρχαν στο παλάτι. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως απαγορευόταν να ανοίξεις τα παράθυρα περισσότερο απ’ όσο επιτρεπόταν – για να μην χαλάσει η εικόνα της πρόσοψης του παλατιού στους τουρίστες που στέκονται απ’ έξω- και πως στο Buckingham δεν ήταν εφικτό να ανάψεις όποιο φως ήθελες, ενώ ξεκαθάρισε πως όλες οι λάμπες είναι πολύ χαμηλές, μόλις 30 watt, με αποτέλεσμα να είναι πολύ μουντά και καταθλιπτικά σε όλα τα δωμάτια.

«Θα μπορούσε κάποιος να μείνει εκεί πέρα, να κάνει ό,τι του λένε, να κρατήσει τις λάμπες των 30 watt και να κάνει υπομονή. Αλλά για μένα και την Diana δεν ήταν αυτή η ζωή που θέλαμε να ζήσουμε» πρόσθεσε η ίδια.

Να θυμίσουμε πως η Sarah Ferguson ήταν κολλητή φίλης της Diana και φέρεται πως η δεύτερη αποτέλεσε αιτία να γνωρίσει ο πρίγκιπας Andrew την μητέρα των παιδιών του.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr