Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η αρχή του ρομάντζου με την Κέιτ και τα αντιερωτικά του δώρα

0
57

Σε όλους μας έχει τύχει να κάνουμε ή να μας κάνουν ένα δώρο το οποίο αρχικά μπορεί να έμοιαζε σαν μια καλή ιδέα όμως η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Πάντως αν περιμένεις τον πρίγκιπα ο οποίος θα σου χαρίζει πάντα αυτό που ονειρεύεσαι πρέπει να ξέρεις ότι και εκείνοι πολλές φορές κάνουν λάθη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλώντας σε ένα podcast με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Πίτερ Κρόουτς αποκάλυψε το χειρότερο δώρο που πήρε ποτέ στην Κέιτ και μετανιώνει.

Ένα ζευγάρι κυάλια δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου χαρίσει κάποιος, εκτός αν έχεις ένα ιδιαίτερο πάθος για αυτά. Όπως δήλωσε ο Ουίλιαμ στην ηχογράφιση που έγινε στο Παλάτι του Κέσιγκτον «Ήταν στην αρχή του έρωτά μας. Τα τύλιξα και έμοιαζαν πραγματικά ωραία. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου γι’ αυτό. Έλεγα, μα κοίτα είναι καταπληκτικά, δες πόσο μακριά μπορείς να δεις με αυτά»

Μάλλον όχι τόσο μακριά ώστε να προβλέψει την αντίδραση της Κέιτ όταν τα είδε. Όπως δήλωσε ο ίδιος «Με κοιτούσε και αναρωτιόταν σε τι θα μπορούσαν να της χρησιμεύσουν τα κυάλια… Δεν κύλησε όπως θα ήθελα. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της έκανα ένα τέτοιο δώρο»

Tουλάχιστον το αναγνωρίζει. Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε και για την ψυχική υγεία δηλώνοντας ότι «Θέλει δύναμη να μιλάει κανείς για την ψυχική του υγεία. Εάν δεν νιώθεις καλά, ή κάτι σε ενοχλεί, μην το προσπερνάς. Μίλα γι’ αυτό, δεν είναι πρόβλημα»

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr