Πού ήταν η Μελάνια Τραμπ κατά την διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο

0
25

Παρά την σοβαρότητα του γεγονότος, μετά την αποκάλυψη πως ο Ντόναλντ Τραμπ πριν την επίθεση στο Καπιτώλιο συμμετείχε σε πάρτι, όλοι έχουμε αναρωτηθεί τι έκανε η Μελάνια την αντίστοιχη χρονική στιγμή. Όπως ήρθε στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά την 6η Ιανουαρίου, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ δεν βρισκόταν στο πλευρό του… αλλά ασχολούταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του CNN, η Πρώτη Κυρία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα βιβλίο στο οποίο θα μπορεί να βρει κανείς φωτογραφίες με τα αντικείμενα που αγόρασε η ίδια ή τα οποία φρόντισε να επισκευαστούν  από τότε που εισήλθε στον Λευκό Οίκο και για τον λόγο αυτό, την στιγμή της επίθεσης εκείνη τραβούσε φωτογραφίες από χαλιά και άλλα αντικείμενα στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας.

Όσο αφορά τώρα την άποψή της για το συμβάν στο οποίο έχασαν την ζωή τους πέντε άνθρωποι, δεν την γνωρίζουμε αφού επέλεξε να κρατήσει σιγή ιχθύος. “Απλώς δεν είναι πια σε θέση ψυχικά ή συναισθηματικά όπου να θέλει να εμπλακεί”, ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr