Πολιτική κόντρα για πανδημία, επίταξη κλινικών και διαδηλώσεις

0
135

Σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας ότι μόνο το τελευταίο τριήμερο ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε 31 συγκεντρώσεις σε πλατείες όλης της χώρας αγνοώντας πλήρως τα υγειονομικά μέτρα.

«Συνολικά από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι χθες συνδιοργάνωσε, υποστήριξε, προσκάλεσε και συμμετείχε σε 151 πορείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, υπέρ του Κουφοντίνα ή με άλλες αφορμές. Τη στιγμή που χλευάζει τις προσπάθειες της κοινωνίας κατά της πανδημίας, πάει πολύ να κουνάει και το δάχτυλο! ΣΥΡΙΖΑ: συνώνυμο της υποκρισίας!», τονίζει η ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook στρέφει τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας και ζητά την επίταξη ιδιωτικών κλινικών, τονίζοντας ότι παρότι διανύουμε τον πέμπτο μήνα σε lockdown «η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι απελπιστική, ίσως στη χειρότερη στιγμή του από την αρχή της πανδημίας».

Καλεί τον πρωθυπουργό να σταματήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της πανδημίας «και να ασχοληθεί με το δύσκολο δρόμο της εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων».

«Να ξεχάσει, έστω για λίγο, το φανατισμό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και να ασχοληθεί με τις ζωές και την υγεία των πολιτών αυτής της χώρας», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr