Πωλείται το σπίτι της θρυλικής Αγκάθα Κρίστι για 3,8 εκατ. δολάρια

0
66

Η Άγκαθα Κρίστι είναι μία από τις πιο θρυλικές συγγραφείς μυθιστορημάτων μυστηρίου και εγκλημάτων που έχει μείνει στην ιστορία της λογοτεχνίας. 

Το σπίτι της, στο οποίο έχει συγγράψει αρκετά από τα κλασσικά της έργα, το οποίο βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο έχει βγει προς πώληση και το κόστος του ανέρχεται στα 3,8 εκατομμύρια δολάρια. 

Η έκτασή του εκτιμάται στα πέντε στρέμματα και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια ενώ οι κήποι του οδηγούν στον ποταμό Τάμεση. 

Δείτε την αγγελία και εικόνες πατώντας εδώ.

Τα βιβλία της συγγραφέα υπολογίζεται ότι έχουν πουλήσει πάνω από δύο δισεκατομμύρια αντίτυπα, μεταξύ αυτών και το μυθιστόρημα μυστηρίου “Ordeal By Innocence”, το οποίο έχει μεταφερθεί πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από τη Nova Cyprus. 

Η εν λόγω αστυνομική ταινία μυστηρίου είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Agatha Christie, που γράφτηκε το 1958, και θα προβληθεί την Κυριακή, 23 Μαΐου, στις 22:00 από το Novacinema1HD.

Η πλοκή της ταινίας αφορά στη δολοφονία μίας πλούσιας φιλάνθρωπου και κατόπιν ο υιοθετημένος γιος της, ο Jack, συλλαμβάνεται για τον φόνο. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στην οικογένεια Argyll, η οποία βρίσκεται σε αναταραχή όταν ένας άντρας εμφανίζεται στη ζωή της υποστηρίζοντας ότι το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας Jack Argyll δεν είναι ο δολοφόνος της τυραννικής μητέρας του, όπως όλοι πίστευαν μέχρι τότε. Ολόκληρη η οικογένεια πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός και, φυσικά, να μπει στη διαδικασία να αναζητήσει τον πραγματικό δολοφόνο ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Bill Nighy, Anthony Boyle, Anna Chancellor και Morven Christie.

Πηγή: ilovestyle

Πηγή: skai.gr