Ποιά σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τρίτη στην περιφέρεια Αττικής

0
28

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη νηπιαγωγεία και δημοτικά σε ορισμένους Δήμους της Αττικής, όπου συνεχίζεται η χιονόπτωση και επικρατεί ισχυρός παγετός, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων των οικείων Δήμων.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής:

•    Όλα τα Δημοτικά και  Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού

•    Όλα τα Δημοτικά και  Νηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου

•    Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού

•    Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.

Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και με βάση τα αιτήματα των δήμων  θα επαναξιολογήσει την κατάσταση αύριο το πρωί. 
Λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες, σε περιοχές που υπάρχει παγετός, να μετακινούνται με ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες και συστάσεις των τοπικών αρχών. 

«Η ασφάλεια των μαθητών είναι η απόλυτη και μόνη προτεραιότητά μας. Μετά από σχετικά αιτήματα των Δήμων της Αττικής όπου τα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να είναι έντονα και να σημειώνονται χιονοπτώσεις και να επικρατεί  ισχυρός παγετός, προχωρήσαμε στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία. Οι υπηρεσίες μας παρακολουθούν  την εξέλιξη των φαινομένων και  λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την καλύτερη προστασία των πολιτών», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr