Πέτσας: Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα

0
80

Νέα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Στέλιος Πέτσας. 

«Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η είσοδος στη χώρα επιτρέπεται από συγκεκριμένα φυλάκια. Και οι κάτοχοι δελτίου ομογενών υποχρεούνται στη συμπλήρωση φόρμας εισόδου. Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Οι εργάτες γης δεν θα έχουν δικαίωμα νέας εισόδου μέχρι νεοτέρας» ανακοίνωσε.

“Να το τοποθετηθεί για το Μάτι ο Τσίπρας”

Για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Καθημερινή για το Μάτι ότι ασκήθηκαν πιέσεις στον πραγματογνώμονα να μην προβεί σε αποκαλύψει ανέφερε ότι «νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το Μάτι ήρθαν στη δημοσιότητα. Οι ηχογραφημένοι διάλογοι είναι ανατριχιαστικοί». 

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, να τοποθετηθεί για όσα αποκαλύπτονται για το Μάτι. 

«Αν η κυρία Γεροβασίλη αμφισβητεί οτιδήποτε οφείλει να στραφεί εναντίον αυτού που επικαλείται το όνομά της» σημείωσε.

“Πολύ δυσλειτουργικό το σχέδιο Μισέλ”

Όσον αφορά τη συμβιβαστική πρόταση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ έδειξε ότι δεν ικανοποιεί την Αθήνα. «Πιστεύουμε ότι μέσα στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν τροποποιήσεις. Πολύ δυσλειτουγικό το σχέδιο που προτείνεται τώρα».

Για τα αναδρομικά των συνταξιούχων o Στέλιος Πέτσας διευκρίνισε ότι «η κυβέρνηση μελετά όλες τις πτυχές της απόφασης του ΣτΕ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων και ο πρωθυπουργός θα κάνει ανακοινώσεις μέσα στη βδομάδα». «Δεν παραγράφονται τα δικαιώματα των συνταξιούχων και δεν χρειάζεται να κάνουν προσφυγές» διαβεβαίωσε ο κ. Πέτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr