Πέτσας για Τσίπρα: Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό

0
62

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία επικρίνει τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την πανδημία του κορωνοϊού.

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος.  Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του», τονίζει ο κ. Πέτσας και προσθέτει ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί την «συλλογική επιτυχία», διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.

«Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κορονοϊού. Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα «τι θα γινόταν αν …». Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr