Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Περισσότερα από 3.700 σημεία ενδιαφέροντος στον ψηφιακό ξεναγό

0
34

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα που έχει και μία ανάλογη εφαρμογή για κινητές συσκευές Android – IOS.

Ημερίδα για τον εμπλουτισμό του ψηφιακού ξεναγού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας -που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης καθώς στον ψηφιακό ξεναγό συμπεριλαμβάνονται και επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πλάτων Μαρλαφέκας, κάλεσε τους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στον ψηφιακό ξεναγό προκειμένου να μπορούν ταξιδιώτες και επισκέπτες να ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που λειτουργούν σε κάθε περιοχή.

Όπως είπε ο κ. Μαρλαφέκας: «Είναι η μοναδική πλατφόρμα στην χώρα μας που περιέχει πάνω από 3.700 σημεία που μπορούν να επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενοι. Πρόκειται για μία εξαιρετική προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών αλλά και προβολής της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο συμβάλει με κάθε τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την ψηφιακή πλατφόρμα https://portal.westerngreece2021.gr που έχει και μία ανάλογη εφαρμογή για κινητές συσκευές Android – IOS.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr