Παύλος Μαρινάκης: Παπαδημούλης και ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζουν να συκοφαντήσουν διεθνώς τη χώρα μας για το ναυάγιο

0
21

Σε ανάρτησή του στο twitter, που ανασκεύασε στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε ότι το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο εκθέτει την Ελλάδα

Την αντίδραση του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε ανάρτησή του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος στην αρχική του ανάρτηση ανέφερε ότι το ναυάγιο εκθέτει την Ελλάδα, για να ανασκευάσει στη συνέχεια και να γράψει «εκθέτει όσους είχαν ευθύνη και δυνατότητα για τη διάσωσή τους».

Ο κ.Μαρινάκης, αναφέρει στη δήλωσή του: Την ώρα που οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δίνουν σκληρό αγώνα στη θάλασσα για να σώσουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διασύρει διεθνώς την χώρα μας επιρρίπτοντας στο Λιμενικό «ευθύνες στη διάσωση». 
Δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει πολιτικά το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου που συντάραξε την ελληνική κοινωνία.
Δεν βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών που θέτουν σε κίνδυνο απελπισμένους ανθρώπους, αλλά στοχοποιεί τους διασώστες.
Τα άθλια δίκτυα διακινητών πρέπει να βρουν την απάντηση που τους αξίζει και αυτό γίνεται μόνο μέσα από μια συνεκτική ευρωπαϊκή πολιτική, την οποία η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει σταθερά.

Νωρίτερα, ο κ.Παπαδημούλης, είχε υποστηρίξει στο αρχικό του tweet: 

Παπαδημούλης- τουίτ

Στη συνέχεια, όμως, ανασκεύασε, γράφοντας: 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr