Πάτρα: Κουκουλοφόροι έσπασαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ – «Δεν τους φοβόμαστε» απαντά το κόμμα

0
29

Ομάδα αντιεξουσιαστών κατέστρεψε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου, μετά την αντιρατσιστική πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο

Στο στόχαστρο ομάδας αντιεξουσιαστών μπήκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου, μετά την αντιρατσιστική πορεία για το ναυάγιο στην Πύλο, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα, σύμφωνα με το tempo24.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιφρούρησαν το δικό τους περίπτερο έτσι ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με αυτό της ΝΔ.

Το συλλαλητήριο πραγματοποίηθηκε με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο. Αντιρατσιστικές οργανώσεις, συνδικάτα, αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την ανείπωτη τραγωδία.

«Δεν τους φοβόμαστε» απαντά η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση μετά το συμβάν αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θεωρεί «αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα» και τονίζει «δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο. Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου.»

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr