ΠΑΣΟΚ: Τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητοι τυχοδιώκτες

0
23

«Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Σε πανικό του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει η Χαριλάου Τρικούπη τα όσα αναφέρει η Κουμουνδούρου σχετικά τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο, ότι «επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο».

Η Χαριλάου Τρικούπη σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητοι τυχοδιώκτες.

Το κόμμα, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποτιμούσε δια στόματος του Προέδρου τους Αλέξη Τσίπρα ότι ‘25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί’, που ενώ υποσχόταν ‘σεισάχθεια’ παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στα funds και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έβαλαν ταφόπλακα στην προστασία της πρώτης κατοικίας που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2010, επιχειρεί να συμψηφίσει ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκπροσωπήσει εκατοντάδες δανειολήπτες στα δικαστήρια για την προστασία της περιουσίας τους με το σκάνδαλο Πάτση.

Ταυτίζει δηλαδή μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό, εξάλλου, ταυτίζονται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία.

Ψηφιακοί παρακρατικοί μηχανισμοί και μιντιακοί βραχίονες στην υπηρεσία τους.

Όφειλαν, όμως, να έχουν διαβάσει το μάθημα της κάλπης της 21ης Μαΐου».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr