ΠΑΣΟΚ για «συγγνώμη» Μητσοτάκη: Το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε

0
14

«Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

«Ας αποδεχτεί ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία ζητά «συγγνώμη» για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τονίζει ότι το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε και σημειώνει ότι η χώρ αχρειάζεται ισχυρή θεσμική δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων που θεωρεί πωςμπορεί να διευθύνει τη χώρα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι οδυνηρή.

Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο πρωθυπουργός ονόμασε «επιτελικό κράτος», αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες.

Ας αποδεχτεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων.

Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr