Παρέμβαση της ΕΛΑΣ για την ουρά στo υποθηκοφυλακείο Αθηνών

0
91

Παρέμβαση ανδρών της αστυνομίας στο υποθηκοφυλακείο Αθηνών, όπου νωρίτερα είχε σχηματιστεί ουρά μήκους 30 μέτρων. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ ζητούν από τους παριστάμενους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις. Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στους προσερχόμενους πολίτες πραγματοποιούνταν θερμομετρήσεις, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. 

Σε ό,τι αφορά το υποθηκοφυλακείο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι πολίτες μπαίνουν ανα τρεις από τις 9 το πρωί, ενώ εσωτερικά υπάρχει 5μελης ομάδα που ρυθμίζει την κυκλοφορία και καθοδηγεί τους πολίτες για να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό. Θερμομέτρηση στην είσοδο πάντως δεν έγινε αντιληπτή. 

Το υποθηκοφυλακείο λειτουργεί μόνο για μεταβιβάσεις και συμβόλαια για να αποφευχθεί συνωστισμός, ενώ υπάρχει αντισηπτικό σε όλους τους χώρους του. Ο υποθηκοφύλακας παρέπεμψε τους δικηγόρους να επιστρέψουν στις 11 το πρωί και πήραν σχετικό νούμερο.

Για τη μετακίνηση τους οι πολίτες χρησιμοποιούν τον κωδικό Β3 που αφορά και τις τράπεζες. 

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημοσίας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, δηλαδή: 1) η σύσταση για χρήση μάσκας, 2) η διαθεσιμότητα αντισηπτικού σε όλους τους χώρους, 3) η απόσταση μεταξύ φυσικών προσώπων κατ’ ελάχιστον 1,5 μέτρου και 4) ο καθορισμός ανώτατου ορίου εισερχομένων ατόμων εντός αιθουσών και εν γένει περίκλειστων χώρων, ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr