Παράνομες κρίθηκαν οι στάσεις εργασίας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ

0
21

Ο ΟΑΣΘ καλεί το Συνδικάτο “να σεβαστεί την Δικαστική Απόφαση και να μην ταλαιπωρήσει περαιτέρω το επιβατικό κοινό”

“Παράνομες κήρυξε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις στάσεις εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Οργανισμού.

Ο ΟΑΣΘ καλεί το Συνδικάτο “να σεβαστεί την Δικαστική Απόφαση και να μην ταλαιπωρήσει περαιτέρω το επιβατικό κοινό”

Μιλώντας στο Thestival ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, ανέφερε πως ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του για την απόφαση αυτή, διαμήνυσε ωστόσο πως οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

“Συνεχίζουμε κανονικά τις στάσεις εργασίας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες στάσεις εργασίας που προκηρύξαμε, πρωτόδικα κρίθηκαν παράνομες όμως στο Εφετείο δικαιωθήκαμε”, σημείωσε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

“Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική – Τα αιτήματα των εργαζομένων έχουν δρομολογηθεί”.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, απηύθυνε έκκληση στους εργαζομένους του Οργανισμού να μην προχωρήσουν στις στάσεις εργασίας ταλαιπωρώντας την πόλη.

“Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως οι αποφάσεις και οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται”, σημείωσε στο Thestival ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ.

Πηγή: skai.gr