Παραλήρημα Μητροπολίτη Κυθήρων: Το εμβόλιο γίνεται με το προϊόν των εκτρώσεων! Ο Πάπας ξέρει (vid)

0
82

Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ, μετά το “θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν” . Όπως ανέφερε αυτή τη φορά στις 27 Δεκεμβρίου, το εμβόλιο παρασκευάζεται με το προϊόν των εκτρώσεων(!) καλώντας τους πιστούς να μην το κάνουν…

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» ισχυρίστηκε. 

«Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε, και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος, και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε δε ο Σεραφείμ. 

 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr