Παρακολουθώντας την «πτήση της Πελόζι»: Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν on line την πτήση SPAR19

0
185

Η ιστοσελίδα flightradar24, που παρακολουθεί την πορεία όλων των πτήσεων στον πλανήτη ανέφερε στο Twitter ότι αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα πρόσβασης

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν την πορεία της πτήσης SPAR19, στην οποία φέρεται να επιβαίνει η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, και να μεταβαίνει στην Ταϊβάν, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις του Πεκίνου.

Η ιστοσελίδα flightradar24, που παρακολουθεί την πορεία όλων των πτήσεων στον πλανήτη ανέφερε στο Twitter ότι αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα πρόσβασης: «Λόγω του πρωτοφανούς ενδιαφέροντος συνεχούς παρακολούθησης για την SPAR19, οι υπηρεσίες Flightradar24 βρίσκονται υπό εξαιρετικά μεγάλο φόρτο. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα πρόσβασης στον ιστότοπο, οι ομάδες μας εργάζονται για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας σε όλους τους χρήστες το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με το Reuters, το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που έφερε την Νάνσι Πελόζι στη Μαλαισία έφυγε από τη χώρα πριν από λίγες ώρες και πέταξε κοντά στις Φιλιππίνες.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν η Πελόζι ή η αντιπροσωπεία της βρίσκονται στην πτήση SPAR19, αλλά οι αρχές των Φιλιππίνων ανέφεραν ότι δεν υπάρχει αμερικανικό αίτημα για προσγείωση ή για transit.

Το αεροπλάνο έφυγε από την Κουάλα Λουμπούρ στις 3:42 μ.μ. (0742 GMT) και πέταξε ανατολικά προς το Βόρνεο.

Εθεάθη τελευταία φορά ανοιχτά της νοτιότερης περιοχής των Φιλιππίνων να πετάει κατά μήκος της ανατολικής ακτής του Ειρηνικού.

Η Πελόζι αναμένεται στην Ταϊπέι αργότερα σήμερα, ανέφεραν νωρίτερα πηγές.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr