Παπαθανάσης: Σημαντική η συμβολή εταιρειών που συνδιαμορφώνουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον

0
296

«Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και συνδιαμορφώνουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τις επόμενες γενιές».

Αυτό υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, κατά την τελετή απονομής των Building Material Awards 2022, όπου βράβευσε τον ιδιοκτήτη και CEO της Μεταλουμίν ΑΕΒΕ, Αντώνη Σγαρδέλη, και τον διευθυντή Καινοτομίας και Τεχνολογίας του ομίλου τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Φωκίωνα Τασούλα.

Όπως έγραψε ο κ. Παπαθανάσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Χαιρέτισα την τελετή απονομής των Building Material Awards 2022 που επιβραβεύουν την επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη δομικών υλικών με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με πρόεδρο της κριτικής επιτροπής την ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ κα Αντωνία Μοροπούλου.

Είχα την χαρά και την τιμή να βραβεύσω δύο καταξιωμένους επαγγελματίες για την προσφορά τους στον κλάδο: τον ιδιοκτήτη και CEO της Μεταλουμίν ΑΕΒΕ κ. Αντώνη Σγαρδέλη, για την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας και την κοινωνική της προσφορά και τον διευθυντή Καινοτομίας και Τεχνολογίας του Ομίλου τσιμέντων ΤΙΤΑΝ κ. Φωκίωνα Τασούλα για την καινοτομία που αναπτύσσεται ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι σημαντική η συμβολή εταιρειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις και συνδιαμορφώνουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και πολλά υποσχόμενο μέλλον για τις επόμενες γενιές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr