Πακέταρε και φεύγει ο Τραμπ- Κούτες και φορτηγά στον Λευκό Οίκο (pics)

0
22

«Φωτιά» έχει πάρει το επιτελείου του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, οι οποίοι «αδειάζουν» τον Λευκό Οίκο από τα πράγματα του Τραμπ για να υποδεχτεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου τον νέο ένοικό του, Τζο Μπάιντεν. 

Από την περασμένη Τετάρτη, άδεια κουτιά έφτασαν στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου, καθώς το ρολόι μετρά αντίστροφα για την αποχώρηση Τραμπ. Οι παλέτες με τα κουτιά παραδόθηκαν στο Εκτελεστικό Γραφείο στο κτίριο Άιζενχάουερ.

Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral φωτογραφίες που δείχνουν τα φορτηγά να βρίσκονται στην είσοδο της προεδρικής κατοικίας και να φορτώνουν τα πρώτα πράγματα και όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το βάρος της μετακόμισης έχει πέσει στο μόνιμο προσωπικό του Λευκού Οίκου, καθώς απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας να αναλάβουν οι εταιρίες μεταφορών. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το δίκτυο NBC News οι κρατικές συμβάσεις και οι εντολές αγοράς δείχνουν ότι το πρόσθετο κόστος καθαρισμού ανέρχεται σχεδόν σε μισό εκατομμύριο δολάρια. 

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο Μπάιντεν θα μείνει στο Blair House το βράδυ πριν από τα εγκαίνια, στην οποία ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι δεν θα παρευρεθεί.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr