Οικονόμου: Ο Τσίπρας που νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds, εμφανίζεται τώρα ως προστάτης των δανειοληπτών

0
23

«Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια που παραμένει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών»

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που νομοθέτησε την πώληση των δανείων σε funds, που μετέτρεψε τους πλειστηριασμούς σε ηλεκτρονικούς για να διευκολύνει τους δανειστές, που κατέστησε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση πλειστηριασμού, που κατήργησε (1/2/19) την οριζόντια προστασία της πρώτης κατοικίας, που μόλις προχθές δήλωνε “δεν είναι και πολλοί 25.000 πλειστηριασμοί”» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στα «πυρά» του Αλέξη Τσίπρα για τους πλειστηριασμούς και τα funds.

«Είναι ο άνθρωπος, που με το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και ειλικρίνειας που τον χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια που παραμένει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να εμφανίζεται σήμερα σαν προστάτης των δανειοληπτών. Ολοι καταλαβαίνουν. Επίσης, στην Ελλάδα τις κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός με την ψήφο του.  

Ο κ. Τσίπρας, αναζητώντας απεγνωσμένα αφήγημα διαχείρισης της απόρριψής του από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, γίνεται γραφικός -αφού περίπου λέει ότι άλλα θα ψηφίζει ο κόσμος και άλλα θα είναι τα αποτελέσματα- και επικίνδυνος για τη θεσμική μας τάξη» κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr