Οικονόμου: Ο Τσίπρας δεν συντονίζεται με την πραγματικότητα

0
95

«Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επαναλαμβάνοντας το ‘ναι μεν αλλά’ κι ότι είναι με την ειρήνη»

«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕ του κόμματος. 

«Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επαναλαμβάνοντας το ‘ναι μεν αλλά’ κι ότι είναι με την ειρήνη» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.  

«Σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο ‘τραμπισμό αλά γκρέκα’» σημείωσε. 

«Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εισαγόμενες κρίσεις, έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια.

«Θα συμφωνήσουμε την αποστροφή του ότι το ‘ψέμα έχει κοντά ποδάρια’, αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr