Οικονόμου για Τσίπρα: Εμφανίζεται ως φίλος των αγροτών στα λόγια, όχι στην πράξη

0
292

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Κιλελέρ, εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γιάννης Οικονόμου.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πως «εργαλοιοποιεί τα θέματα των αγροτών για να υπηρετήσει την προσωπική του πολιτική ατζέντα», ενώ τόνισε πως «εμφανίζεται ως φίλος των αγροτών στα λόγια, όχι στην πράξη». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε, θεωρητικά, τους αγρότες του θεσσαλικού κάμπου, αλλά η πολιτική του κριτική εστιάστηκε στα ΜΜΕ. Εργαλειοποίησε δηλαδή τα θέματα των αγροτών για να υπηρετήσει την προσωπική του πολιτική ατζέντα, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι στην πράξη ούτε ενδιαφέρεται για αυτούς ούτε έχει να προσφέρει κάτι. Εμφανίζεται ως φίλος των αγροτών στα λόγια, όχι στην πράξη. Οι ιδέες του έχουν σκουριάσει και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για αυτό καταφεύγει σε ψέματα και αοριστίες περί απευθείας αναθέσεων και δημοσιονομικής σπατάλης.

Περιμένουμε να δημοσιοποιήσει τα περιβόητα 5 δισ. των απευθείας αναθέσεων για τα οποία μιλάει. Ο κ. Τσίπρας ανδρώθηκε πολιτικά μέσω της καταστροφής των μνημονίων και πασχίζει να επαναφέρει τον αγροτικό κόσμο σε εκείνη την εποχή. Τότε που ανέβαινε στα τρακτέρ και έδινε λύσεις σε όλα «με ένα νόμο κι ένα άρθρο». 

Η κυβέρνηση έχει ενισχύσει, ενισχύει και θα ενισχύσει τον αγροτικό κόσμο, εξαντλώντας τα όρια των δυνατοτήτων. Με υπευθυνότητα, σεβασμό στην αλήθεια και συνέπεια.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr