Οικονόμου για Τσίπρα: Διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα

0
54

Εδώ και 15 χρόνια ο κ. Τσίπρας έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «παραλήρημα».

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει: «Και στο νέο σημερινό παραλήρημα του, στην αίθουσα του Κοινοβουλίου μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, εξακολουθεί να διαστρεβλώνει ενσυνείδητα την πραγματικότητα.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, που έχει βγάλει δικό του λογαριασμό, και την επιστροφή του 60% των αυξήσεων, για την οποία με βάση τα Tsipronomics «υπολογίζει» σε 600 ευρώ για κάθε καταναλωτή, κάτι που ποτέ δεν ειπώθηκε.

Αυτό που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και θα υλοποιηθεί στο ακέραιο είναι ότι θα επιστραφεί σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 45.000 ευρώ το 60% των αυξήσεων, μετά τις εκπτώσεις των παρόχων και έως του ποσού των 600 ευρώ.

Κι ότι θα φορολογηθούν με 90% τα υπερέσοδα των επιχειρήσεων.

Ο κ. Τσίπρας ψευδόμενος όπως το συνηθίζει, το έχει κάνει 600 ευρώ στον καθένα, για να μιλήσει στη συνέχεια, για «ψίχουλα».

Εδώ και 15 χρόνια, που είναι πολιτικός αρχηγός, έχει αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη. Το κακό γι΄αυτόν είναι ότι η κοινωνία το ξέρει καλά».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr