Οικονόμου: Επιτομή μίσους και ακρότητας οι δηλώσεις του Αρβανίτη για τον Μητσοτάκη

0
29

“Ο κ. Αρβανίτης αποτολμά να λασπώσει την παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία,  που συνέλαβε και φυλάκισε τους νεοναζί” σχολίασε ο κος Οικονόμου.

Ως επιτομή του μίσους και της ακρότητας χαρακτήρισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αρβανίτη -ο οποίος επιτέθηκε σκαιά στον Πρωθυπουργό με φρικώδεις χαρακτηρισμούς και προέβη στην καινοφανή εξίσωση της αριστείας με το ναζισμό- συνιστούν επιτομή του μίσους και της ακρότητας“, τόνισε ο κος Οικονόμου εκτιμώντας πως αν ο κ. Τσίπρας δεν τον αποδοκιμάσει και δεν τον εγκαλέσει στην τάξη, θα είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη. 

Ο κ. Αρβανίτης αποτολμά να λασπώσει την παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία,  που συνέλαβε και φυλάκισε τους νεοναζί” σχολίασε ο κος Οικονόμου.

Συνόψισε πως αυτό αποτελεί ευτέλεια, συνεπώς, και θράσος από εκείνους που δεν έβρισκαν αίθουσα για τη δίκη των νεοναζί, που ψήφισαν μαζί τους την απλή αναλογική, που ήταν αδιάντροπα «απόντες» ψελλίζοντας παρών στην ψήφιση της διάταξης για την προστασία της Δημοκρατίας από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr