Ο Πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ινδία

0
49

Στη συνέχεια προσευχήθηκε για τα θύματα του πολέμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην Ουκρανία 

Την προσευχή του για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ινδία αλλά και για όσους υποφέρουν από τα δεινά του πολέμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην Ουκρανία, έκανε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την Κυριακή των Αγγέλων, ο Πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ινδία πριν από δύο ημέρες που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 300 ανθρώπους και τραυμάτισε περίπου 1.200 άλλους. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος διαβεβαίωσε το πλήθος πιστών που βρισκόταν συγκεντρωμένο στην πλατεία Αγίου Πέτρου,  για τις προσευχές του και είπε ότι είναι κοντά στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.  «Είθε ο ουράνιος Πατέρας μας να δεχθεί τις ψυχές των νεκρών στη βασιλεία του», είπε ο Πάπας Φραγκίσκος. 

Προσευχές για τα θύματα του πολέμου

Στη συνέχεια, ο Πάπας Φραγκίσκος προσευχήθηκε για τα θύματα της μάστιγας του πολέμου, ενθυμούμενος ιδιαίτερα τον πονεμένο λαό της Ουκρανίας. Η προστάτιδα των Καραμπινιέρι της Ιταλίας, ότι «μπορεί να τους προστατεύσει όλους αυτούς και τις οικογένειές τους», είπε.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr