Νίκος Μουζέλης: Σφάλμα εκ παραδρομής η αναφορά μου στον κ. Ανδρουλάκη

0
84

 «Δεν φανταζόμουν πως μία ομολογουμένως λανθασμένη αναφορά μου στον κ. Ανδρουλάκη θα προκαλούσε τόσο θόρυβο. Είναι προφανές πως πρόκειται για σφάλμα που έγινε εκ παραδρομής, λόγω συνεπωνυμίας με τον Έλληνα πρόξενο στη Μαριούπολη, με τον οποίον είχε συναντηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και σίγουρα όχι εσκεμμένα».

Αυτό αναφέρει ο Νίκος Μουζέλης (μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) σε δήλωση του με αφορμή το σχόλιο που εξέδωσε νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Οφείλω ωστόσο να συγχαρώ το Κίνημα Αλλαγής για τα άμεσα αντανακλαστικά του, ελπίζοντας να επιδείξουν την ίδια σπουδή και για όλα τα πραγματικά και μείζονα κοινωνικά ζητήματα», προσθέτει.

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή της αναφορά του κ. Μουζέλη ότι «τάχα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, έχει επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την αναφορά Μουζέλη «μυθιστορηματική επινόηση» και σημείωνε δείχνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr