Νέο Ηράκλειο: Νεκρός ηλικιωμένος έπειτα από διάρρηξη στο σπίτι του

0
37

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 95χρνος λίγο πριν τις 13:00 κάλεσε στο κέντρο της άμεσης δράσης υποστηρίζοντας πως διαρρήκτες έχουν μπει στο σπίτι του

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης αφού προηγουμένως είχε καταγγείλει στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ διάρρηξη στο σπίτι του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 95χρονος λίγο πριν τις 13:00 κάλεσε στο κέντρο της άμεσης δράσης υποστηρίζοντας πως διαρρήκτες έχουν μπει στο σπίτι του. Άμεσα αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, και εντόπισαν τον ηλικιωμένο νεκρό, ενώ η 90χρονη σύζυγος του βρισκόταν δίπλα του.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά για τον 93χρονο.

Στην κατάθεση που έδωσε η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δύο τουλάχιστον διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι, αλλά δεν πείραξαν τους ηλικιωμένους. Μάλιστα όταν αντιλήφθηκαν πως ο 95χρονος τηλεφώνησε στο 100 τότε τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος εξέτασε τη σορό του 93χρονου, ο ηλικιωμένος πέθανε από παθολογικά αιτία, πιθανόν από τον τρόμο που πήρε με το περιστατικό

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr