Νέα πυρά Ντε Νίρο στον Τραμπ: Ούτε που νοιάζεται για το πόσοι πεθαίνουν

0
87

Νέα πυρά κατά του Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς του στην πανδημία εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε εκπομπή του βρετανικού δικτύου BBC. Στη συνέντευξή του στο BBC, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκθείασε εκ νέου το έργο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο στην αντιμετώπιση του ξεσπάσματος του κορωνοϊού, λέγοντας ότι έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά, τη στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ «δεν έχει ιδέα για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα».

Ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε να βάλλει κατά του Τραμπ, δηλώνοντας ότι ο τελευταίος δεν ενδιαφέρθηκε για τον αριθμό των νεκρών από τον COVID-19, προσθέτοντας ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ πλανώνται εάν πιστεύουν ότι ο αμερικανός πρόεδρος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη ζωή τους.

«Θέλει να επανεκλεγεί, ούτε που νοιάζεται για το πόσοι πεθαίνουν. […] Και οι άνθρωποι για τους οποίους προσποιείται ότι νοιάζεται είναι οι άνθρωποι τους οποίους περιφρονεί περισσότερο. Δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο γι’ αυτούς» διευκρίνισε ο Ντε Νίρο.

Ο ηθοποιός δήλωσε δε ότι η Νέα Υόρκη, η οποία είναι η αμερικανική πόλη που πλήττεται περισσότερο από τη νόσο, έχει μετατραπεί σε πόλη-φάντασμα που θα μπορούσε να είναι το σκηνικό ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr