Νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο από τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο

0
116

Στη νέα φωτογραφία που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνονται μόνο δέκα από τους συνολικά 92 γυμνούς μετανάστες οι οποίοι είναι ταλαιπωρημένοι και χωρίς κανένα προσωπικό τους αντικείμενο

Νέα αποκαλυπτική φωτογραφία- ντοκουμέντο από τους 92 μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο την περασμένη εβδομάδα έρχεται στην δημοσιότητα, η οποία αποκαλύπτει το μέγεθος του δράματος και τα όσα πέρασαν στα χέρια της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Στη νέα φωτογραφία που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνονται μόνο δέκα από τους συνολικά 92 γυμνούς μετανάστες οι οποίοι είναι ταλαιπωρημένοι και χωρίς κανένα προσωπικό τους αντικείμενο, αφού προηγουμένως τους είχαν χτυπήσει και απειλήσει βάζοντας μάλιστα σε ορισμένους ακόμα και το όπλο στο κεφάλι.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραβήχτηκε αφότου άνδρες της Frontex και Έλληνες συνοριοφύλακες βρήκαν τους μετανάστες, στους όχθες του Έβρου.

Η τουρκική πλευρά αναζητά συνεχώς εγκαταλελειμμένα κτίρια, όπου στοιβάζει μετανάστες και στη συνέχεια όταν κρίνει σκόπιμο τους μεταφέρει στις όχθες του Έβρου προκειμένου να περάσουν σε ελληνικό έδαφος. 

Περίπου 1000 μετανάστες επιχειρούν καθημερινά συνοδεία τουρκικής στρατοφυλακής να περάσουν τον Έβρο και να βρεθούν στο ελληνικό έδαφος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr