Νέα επεισόδια στην Κυψέλη

0
114

Νέα ένταση στην Κυψέλη. Aγνωστα άτομα επιτέθηκαν με πέτρες σε καταστήματα στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη καταστημάτων, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Λίγο νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί άτομα στην ίδια περιοχή.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα με αφορμή τα επεισόδια και τις συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα. Υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα γύρω από το αστυνομικό τμήμα καθώς κοντά στο σημείο, επί της οδού Θήρας, κινούνταν 400 άτομα τα οποία διασκορπίστηκαν. Η αστυνομική δύναμη έκανε χρήση χημικών.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου 250 άτομα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τα οποία επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των πέντε ατόμων που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

skai.gr – AΜΠΕ

Πηγή: skai.gr