ΝΔ για Τσίπρα: Ας ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ – Θα τον καλέσουμε στα εγκαίνια

0
229

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα, πως συνεχίζει την «εκστρατεία εξαπάτησης» με την περιοδεία του στα Χανιά και το Ρέθυμνο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

H ΝΔ, προκαλεί μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «αν βρει λίγο χρόνο στα διαλείμματα μεταξύ fake news, παροχολογίας και fake υπολογισμών», να ρωτήσει τους αγρότες της Κρήτης για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξής τους από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Τον παροτρύνει επίσης να ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), «ετσι ώστε εντός των επόμενων μηνών, όταν ο κ. Τσίπρας ξαναπάει στην Κρήτη, να τον προσκαλέσουμε και στα εγκαίνια των εργοταξίων».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

Σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης επισκεπτόμενος τα Χανιά και το Ρέθυμνο. 

Αν βρει λίγο χρόνο στα διαλείμματα μεταξύ fake news, παροχολογίας και fake υπολογισμών, του προτείνουμε να ρωτήσει τους αγρότες της Κρήτης για τις φοροελαφρύνσεις και τα πακέτα στήριξης με τα οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παλεύει με κάθε τρόπο να προστατεύσει το εισόδημά τους. Του προτείνουμε επίσης να ρωτήσει τους Κρητικούς για τον ΒΟΑΚ. Για τις μελέτες που ΔΕΝ έγιναν επί των ημερών του, για τα χρονοδιαγράμματα που ΔΕΝ είχε, για τις χρηματοδοτήσεις που ΔΕΝ ήταν εξασφαλισμένες. Για όλα αυτά δηλαδή που άλλαξαν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι ώστε εντός των επόμενων μηνών, όταν ο κ. Τσίπρας ξαναπάει στην Κρήτη, να τον προσκαλέσουμε και στα εγκαίνια των εργοταξίων.
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr