ΝΔ για Μαρία Απατζίδη: Επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη η πράξη της

0
22

Η ΝΔ την κατηγορεί για εργαλειοποίηση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών με αφορμή την μπλούζα που φορούσε και έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές»

«Πυρά» κατά του ΜέΡΑ25 και συγκεκριμένα κατά της βουλευτή Μαρίας Απατζίδη εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ κατηγορώντας την για εργαλειοποίηση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών με αφορμή την μπλούζα που φορούσε και έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.»

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr