Ν.Δ: Θρασύδειλοι και τραμπούκοι όσοι επιτέθηκαν στο εκλογικό περίπτερο στα Χανιά

0
30

Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη των επιθέσεων στη Νέα Δημοκρατία από όλα τα κόμματα, αναφέρει η Ν.Δ σε ανακοίνωσή της 

Ανακοίνωση για τις επιθέσεις που δέχτηκε χθες το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στα Χανιά εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «ομάδα θρασύδειλων τραμπούκων» ενώ καλεί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν το γεγονός.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Ομάδα θρασύδειλων τραμπούκων, χθες το απόγευμα επιτέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, ενώ συμμετείχε σε «πορεία αλληλεγγύης». Συνολικά τα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας ανά την επικράτεια, έχουν δεχθεί πάνω από 50 επιθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στις τελευταίες μάλιστα, όπως στη χθεσινή των Χανίων, επιτίθενται σε εθελοντές του κόμματος με άσκηση βίας και χτυπήματα ακόμα και στο πρόσωπο! Συγκεκριμένα χθες, έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν σε πολίτη με αναπηρικό αμαξίδιο! Η αθλιότητά τους δεν έχει όριο. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας και η Νέα Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρές από τα φασιστικά και τραμπούκικα χτυπήματά τους! Οι φασίστες θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στις κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη των επιθέσεων στη Νέα Δημοκρατία από όλα τα κόμματα.»

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr