Μυτιλήνη: Αίσιο τέλος για τους τρεις αγνοούμενους από την κακοκαιρία

0
72

Αίσιο τέλος για τα τρία άτομα που αγνοούνταν μετά την ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε τις βραδινές ώρες την ανατολική Λέσβο και προκάλεσε την ανατροπή του αλιευτικό σκάφους στο οποίο επέβαιναν .

Μετά από επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος διασώθηκαν ένας άνδρας και δύο γυναίκες .

Οι δύο γυναίκες μεταφέρονται με σκάφος του Λιμενικού Σώματος από την Σκάλα Νέων Κυδωνιών στην πόλη της Μυτιλήνης για περίθαλψη στο νοσοκομείο της πόλης.

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που διαπέρασε τη Λέσβο γύρω στις 20:30 η οποία συνοδεύονταν από χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους.

Στην περιοχή της Καλλονής στη κεντρική Λέσβο ξεριζώθηκαν δένδρα ενώ έχουν υποστεί ζημιές πολλές κατοικίες.

Δέκα λεπτά διήρκεσε το κύμα της κακοκαιρίας περί τις 8 σήμερα το βράδυ στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, όπου η δυνατή βροχή συνοδευόμενη από χαλαζόπτωση και άνεμο προκάλεσε άγνωστο ακόμα αριθμό ζημιών, που αναμένεται να φανούν με το φως της ημέρας.

Δένδρα έπεσαν στον επαρχιακό δρόμο στα Αριανά ακόμα και πάνω σε σπίτια. Παράλληλα, μεγάλες ζημιές σημειώθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει δελτίο στο οποίο είχε προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα και πλημμύρες σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι και στην Πάτρα.

Πηγή: ΑΠΕ, stonisi

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr