Μυστήριο με πτώμα στην Κάντζα: Σκηνικό τελετουργίας θύμιζε το διαμέρισμα

0
85

Σε θρίλερ εξελίσσεται το περιστατικό με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε σπίτι στην Κάντζα.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του με χτυπήματα στο κεφάλι. Την προανάκριση ανέλαβε η ασφάλεια Αττικής.

Αυτό που φαίνεται να έχει προκαλέσει την περιέργεια της αστυνομίας είναι κάτι σημειώσεις που βρέθηκαν στο σημείο με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το σκηνικό στο διαμέρισμα έμοιαζε με σκηνικό τελετουργίας.

Το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης και έτσι εκτιμάται ο θάνατος του άντρα προκλήθηκε είτε από τον ίδιο είτε από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός του. Από την έρευνα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν εντοπιστεί το πτώμα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες, τραύματα στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι, με το σενάριο της αυτοκτονίας να είναι ακόμα ανοιχτό. Τα τραύματα προέρχονται από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Η αστυνομία, ωστόσο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του 45χρονου.

Η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου που έχει αναλάβει τη νεκροτομή θα αποφανθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από τους γονείς και τα πρόσωπα του 45χρονου για να συνθέσουν το παζλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος διαζευγμένος και σύμφωνα με καταθέσεις που συνέλεξαν οι αστυνομικοί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 
 

Πηγή: skai.gr