«Μονόδρομος η καταδίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής»: Το μήνυμα της οικογένειας Φύσσα

0
52

Αντίστροφη μέτρηση για την δίκη της Χρυσής Αυγής καθώς μετά από πεντέμισι χρόνια, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους συνολικά 68 κατηγορουμένους.

«Αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι», αναφέρει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα και τονίζει ότι η ώρα της απόφασης έφτασε «μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων».

Η οικογένεια του δολοφονημένου καλλιτέχνη, χαρακτηρίζει μονόδρομο τη συνολική καταδίκη «της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής» και καλεί όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τη στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, να βρεθούν στις 7 Οκτωβρίου έξω από την αίθουσα του Εφετείου.

«7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά  χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος. Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν,  στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου», τονίζει η οικογένεια Φύσσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί λόγω λήξεως του 18μηνου της προσωρινής κράτησης μαζί και ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος δικάζεται και για την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr