Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Καταφθάνουν στην Μητρόπολη οι προσκεκλημένοι – Βίντεο & Φωτό

0
24

Κλειστή η Μητροπόλεως – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την Μητρόπολη Αθηνών

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στην Μητρόπολη όλη η οικογένεια του τέως, ενώ νωρίτερα είχαν καταφτάσει οι επίσημοι καλεσμένοι.

Μνημόσυνο Τέως

 Στη Μητρόπολη Αθηνών έχουν ήδη φτάσει η αδελφή του, επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, η Φάνη Πάλη Πετραλιά, η Νότης Μηταράκης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μνημόσυνο Τέως

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι είναι από τον κύκλο της οικογενείας του Τέως και όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην κηδεία του.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής θα ακολουθήσει καφές, σε συνδυασμό με ελαφρύ γεύμα, στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ενώ αύριο θα τελεστεί το τρισάγιο στο Τατόι, όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως.

Μνημόσυνο Τέως

Λίγος κόσμος βρίσκεται στα πέριξ της Μητρόπολης, ενώ η τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τον ναό.

Μνημόσυνο Τέως

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για το μνημόσυνο. 

Μνημόσυνο Τέως

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr