Μητσοτάκης για δωρεά οργάνων 21χρονης Εμμανουέλας: «Ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους»

0
24

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους γονείς της άτυχης Εμμανουελας και τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις γενναίες αποφάσεις

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν» αναφέρει σε ανάρτησή του στο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, να δωρίσουν τα όργανά της. 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις γενναίες αποφάσεις και δίνουν το σωστό παράδειγμα. «Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους.»

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr