ΜΕΡΑ25: Πραφανής η σκοπιμότητα πίσω από την κίνηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου

0
114

Απάντηση στα όσα αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης της από το ΜΕΡΑ25 η Αγγελική Αδαμοπούλου δίνει το πολιτικό γραφείο και η ΚΟ του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής υποστηρίζει ότι το κόμμα του κ. Βαρουφάκη από «πολυσυλλεκτική και πολυφωνική συλλογικότητα» έχει μετατραπεί σε «κλειστή λέσχη εκλεκτών» που λειτουργεί αυθαίρετα και αυταρχικά ενώ εμφανίζει «έλλειμμα δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ιστότητας, υπευθυνότητας και διαφάνειας, πλεόνασμα οικογενειοκρατίας και νεποτισμού».

Σύμφωνα με τα όργανα του κόμματος, η κ. Αδαμοπούλου «ουδέποτε εξέφρασε την παραμικρή υπόνοια στα όργανα του κόμματος, στην ΠΓ και την ΚΕ, για όσα επικαλείται ως αιτία της αποχώρησης της»

Παράλληλα σε κοινή ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για σκοπιμότητα πίσω από την κίνηση της βουλευτού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

«Με λύπη μας ενημερωθήκαμε σήμερα δια του προέδρου της Βουλής ότι η βουλεύτρια Α’ Αθήνας του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου αποχώρησε από την ΚΟ και ανεξαρτητοποιήθηκε. Η Αγγελική  Αδαμοπούλου ουδέποτε εξέφρασε την παραμικρή υπόνοια στα όργανα του κόμματος, στην ΠΓ και την ΚΕ, για όσα επικαλείται ως αιτία της αποχώρησης της.

Κατανοούμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είναι μέλος του ΜέΡΑ25, ενός κόμματος χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις στην Ολιγαρχία, ενός κόμματος που δεν επιτρέπει τον καριερισμό και τις όποιες ατομικές φιλοδοξίες.

Σε αυτή τη συγκυρία της διάχυτης εκλογολογίας, η σκοπιμότητα αυτής της κίνησης της Αγγελικής Αδαμοπούλου είναι προφανής. Της ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο κόμμα της.

ΠΓ και ΚΟ ΜέΡΑ25»

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr