Μεγάλη ουρα και συνωστισμός στη ΔΕΗ στην Αθήνα – Από τις 5 το πρωί για προτεραιότητα

0
119

Σχεδόν 500 άτομα βρίσκονταν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Η μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε ξεκινούσε από την οδό Ευριπίδου και έφτανε έως και την Αριστείδου και την είσοδο της ΔΕΗ. Οι πρώτοι έφτασαν έξω από τη ΔΕΗ ήδη από τις 5 το πρωί για να πάρουν προτεραιότητα.

Επέμβαση της αστυνομίας

Άνδρες της ΔΙΑΣ, έφτασαν λίγο πριν τις 9 το πρωί στα γραφεία της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, όπου από νωρίς παρατηρείται συνωστισμός και μεγάλες ουρές παρά τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Δίνουν οδηγίες στους πολίτες να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μεγάλες ουρές με σχεδόν 500 άτομα σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη ανοίξει το κατάστημα με ορισμένους πολίτες να περιμένουν από τις 5 το πρωί. Οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της αστυνομίας.

Δυστυχώς ο κόσμος συνωστίστηκε παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχε φροντίσει να λάβει η ΔΕΗ, τόνισε η Σοφία Δήμτσα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ στον ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου.

Εξήγησε ότι 12 υπάλληλοι έχουν βγει στην οδό Αριστείδου όπου βρίσκεται η ουρά των πολιτών και προσπαθούν να τους πείσουν να αφήσουν τα στοιχεία τους και να κληθούν τηλεφωνικά να εξυπηρετηθούν.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr