«Μας φόρεσε τη Δανάη στο κόμμα»: Μύδρους κατά Βαρουφάκη εξαπολύουν πρώην βουλευτές του ΜεΡΑ25

0
80

Πυρά εναντίον της άλλοτε πολιτικής τους στέγης εξαπολύουν μέσω Facebook οι πρώην βουλευτές του ΜεΡΑ25 Άλκης Φλωρόπουλος, Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Ντάλη.

Τόσο ο άλλοτε συντονιστής του κόμματος στην Πάτρα, όσο και οι δύο άλλοι πρώην βουλευτές εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη μιλώντας ανοικτά για οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η αναφορά του κου Φλωρόπουλου στη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου για την οποία αναφέρει «Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του» χαρακτηρίζοντας την άτομο που δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή του και έκανε δημόσιες παρεμβάσεις αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα.

Στην ανάρτηση, την οποία συνυπογράφει και ο πρώην βουλευτής του κόμματος για τον Νομό Αχαίας, Άρης Παναγόπουλος, γίνεται λόγος για οικογένειες , συζύγους , παιδιά κι ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος . 

«Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια», τονίζει η επιστολή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοτε σύντροφοι του, κατηγορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη για φθηνό λαικισμό, αναφέροντας πως έφτασε στο σημείο να εξυμνεί τον Καραμανλισμό , να τον εξισώνει με τον Ανδρέα Παπανδρέου  ενώ παράλληλα καλούσε να μην δαιμονοποιούνται οι  ψηφοφόροι του Τραμπ.

Παρεμφερής είναι κι η ανακοίνωση της κ. Νταλή, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “Εδώ και πολύ καιρό, νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα”.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr