Μαράια Κάρεϊ: Η αδερφή της κατηγορεί την μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και σατανισμό

0
66

H μεγαλύτερη αδελδή της Mαράια Κάρει, Άλισον, κατάθεσε αγωγή κατά της μητέρας της, η οποία ισχυρίζεται ότι από την ηλικία των 10 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά και συστηματικά, από άγνωστους άντρες, με την ενθάρρυνση της μητέρας της, η οποία, με βάση τα λεγόμενά της, την ανάγκαζε να παρακολουθεί σατανιστικές τελετές με σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων. Η Αλισον κατηγορεί την  μητέρα της, Πατρίτσια για την ανήθικη και άσχημη ζωή που είχε ως ενήλικας στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης. 

Όπως αναφέρει το must, εξαιτίας των εφιαλτικών εμπειριών που υποστηρίζει πως είχε ως παιδί η Άλισον, οδηγήθηκε στην χρήση σκληρών ναρκωτικών, εξαθλιωμένη επέλεξε τον δρόμο της πορνείας, και κινδυνεύοντας να μείνει στο δρόμο και από το 1990, είναι επίσης φορέας του AIDS. 

Με το κίνημα των 70’s να προωθεί τους hippies και την απελευθέρωση της σεξουαλικότητας αλλά και της κοινοβιακές πρακτικές στο lifestyle της νέας γενιάς, η Aλισον φαίνεται να βίωσε την όλη κατάσταση από τότε που ήταν μόλις 10 χρονών κοριτσάκι. 

Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε εναντίον της μητέρας της, έγινε κατ’ εξακολούθηση θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άγνωστους άντρες, φίλοι της μητέρας της, Πατρίτσια, ενώ ταυτόχρονα εξαναγκαζόταν από τη μητέρα της να παρακολουθεί ανήλικα κορίτσια να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση ως ένα είδος “θυσίας” κατά τη διάρκεια σατανιστικών τελετών που λάμβαναν χώρα στο σπίτι τους.  

«Συνέβαιναν τρομερά πράγματα. Εμπειρίες πολύ φριχτές για να τις βιώνει ένα μικρό παιδί. Με κακοποιούσαν σεξουαλικά. Μου έλεγαν ότι αν δεν έκανα όσα μου έλεγαν, θα έκαναν κακό στη Μαράια», περιγράφει η Άλισον.  

 Στην αγωγή της δεν αναφέρονται ούτε τα ονόματα των αντρών που την κακοποίησαν σεξουαλικά, αλλά ούτε και το ακριβές χρονοδιάγραμμα των φριχτών περιστατικών που περιγράφει η ίδια πως βίωσε όταν ήταν ακόμα παιδί. Η ίδια καλεί τη μητέρα της να καταθέσει εντός 20 ημερών στην κλήτευσή της, απειλώντας την με αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Σήμερα, σε άθλια κατάσταση η Αλισον, έχοντας χάσει σχεδόν τη μισή οδοντοστοιχία της από τις καταχρήσεις και ζώντας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, παλεύει να επιβιώσει εν μέσω πανδημίας. 

Η Alison είχε ζητήσει βοήθεια από τη διάσημη αδελφή της, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από αγνώστους, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της προκαλώντας της σοβαρά τραύματα.  Η ίδια βιντεοσκόπησε τον εαυτό της λέγοντας : «Σε αγαπώ Mαράια. Χρειάζομαι απελπισμένα τη βοήθειά σου. Σε ικετεύω, μην με εγκαταλείψεις έτσι». 

Στο ίδιο βίντεο, ισχυρίστηκε ότι πολύ πριν η αδερφή της γίνει πλούσια και διάσημη, εκείνη ως μεγαλύτερη αναγκάστηκε να βγει στην πορνεία για να μπορέσει να ντύνει την οικογένειά της. Για κάποιο άγνωστο λόγο, οι δυο αδελφές ήρθαν σε ρήξη και από το 1991 δεν έχουν την παραμικρή επικοινωνία.

Ωστόσο δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τα λεγόμενά της και τις κατηγορίες προς την μητέρα της, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το οικογενειακό περιβάλλον που ζουσας οι Carey δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, όπως δήλωσε και η τραγουδίστρια σε μια συνέντευξή της, και ίσως αυτό να εξηγεί την κατάντια της αδελφής της…σίγουρα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα.

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr