Μάντζος στον ΣΚΑΪ 100,3: «Δεν είμαι ενεργός δικηγορικά εδώ και καιρό»

0
26

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25η Ιουνίου, τόνισε ότι «στόχος μας είναι να γίνουμε η αξιόπιστη ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης, κάτι που δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα χρόνια»

«Εξηγώ στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είμαι ενεργός δικηγορικά εδώ και καιρό» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και στους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη, απαντώντας στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες προκύπτουν από δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που αναφέρει ότι ο εκπρόσωπός του και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη.

Είναι προκλητικός και απαράδεκτος ο τρόπος που κάποια κόμματα προσπαθούν να κεφαλαιοποιήσουν αυτά που γράφονται, δύο ημέρες πριν από τις εκλογές. Δεν μπορείς να εξισώνεις ένα δικηγορικό γραφείο, στο οποίο συμμετέχω εδώ και πολλά χρόνια και έχει πολλούς δικηγόρους, με υποθέσεις πολύκροτες που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις όπως η υπόθεση Πάτση. Δεν μπορείς να το εξισώνεις με εισπρακτικές εταιρίες» ανέφερε ο κ. Μάντζος και προσέθεσε:

«Είναι ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκατοντάδες συνεργάτες και ο καθένας έχει μια διαφορετική υποχρέωση. Το γεγονός ότι τα δικηγορικά γραφεία είχαν και αυτή την εξέλιξη με τα funds είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται οι δικηγόροι αλλά η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια στα funds».

Ξεκαθάρισε δε ότι: «εξηγώ στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είμαι ενεργός δικηγορικά εδώ και καιρό, από τότε που ανέλαβα το γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω διακόψει ή αναστείλει την ιδιότητά μου, αλλά από τη στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική δεν είμαι ενεργός» σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και αναρωτήθηκε «πώς μπορεί κανείς να ελέγχεται σε χρόνο προγενέστερο της πολιτικής του διαδρομής;».

Σχολίασε δε ότι «το συγκεκριμένο γραφείο που συνεργάζομαι έχει ασχοληθεί με πάνω από 100 υποθέσεις διάσωσης πολιτών από κόκκινα δάνεια γλιτώνοντας τις κατοικίες τους».

Αναφερόμενος στις εκλογές της 25η Ιουνίου, τόνισε ότι «στόχος μας είναι να γίνουμε η αξιόπιστη ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης, κάτι που δεν κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα χρόνια».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr