Μάνα «αρχηγός» σπείρας ληστών και διαρρηκτών εγκατέλειψε το 7χρονο παιδί της σε ξενοδοχείο και το έσκασε 

0
32

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ρόδο – Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του και μεταφέρθηκε στο ορφανοτροφείο

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στη Ρόδο, όπου αποκαλύφθηκε ότι μία μητέρα  «αρχηγός» εγκληματικής οργάνωσης, εγκατάλειψε το 7χρονο αγοράκι της σε ξενοδοχείο και τράπηκε σε φυγή, μετά από απόπειρα κλοπής και καταδίωξης.

Το παιδί βρέθηκε το απόγευμα της 20ής Μαΐου 2023 σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι, να περιφέρεται μόνο του και εγκαταλελειμμένο.

Άμεσα μετέβη περιπολικό του ΑΤ Αρχαγγέλου στο σημείο, όπου εντοπίστηκε ο ανήλικος ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του.

Αναζητήθηκε ανεπιτυχώς η μητέρα του, το μικρό όνομα της οποίας αποκάλυψε στους αστυνομικούς το παιδί και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μία 31χρονη αθίγγανη, αρχηγός σπείρας, στην οποία  αποδίδονται 8 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Η γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή με ακόμη δύο παιδιά της και αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή αλλά έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή ενώ την καταδίωξαν περίοικοι και καταστηματάρχες.

Πήρε μαζί τις τα άλλα δύο της παιδιά και εγκατέλειψε το 7χρονο αγοράκι.

Το παιδί μεταφέρθηκε με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για εξέτασή του και ακολούθως στο ορφανοτροφείο.

Ηδη η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει κινήσει διαδικασία για κοινωνική έρευνα προκειμένου ακολούθως αν κριθεί σκόπιμο να προχωρήσει στην αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr