Λέων για Πάτρα: Δεν ισχύει ότι βρέθηκε κεταμίνη στην Μαλένα

0
40

Διαψεύδει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τις φήμες ότι βρέθηκε η κεταμίνη στο πρώτο παιδί της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη που πέθανε, την Μαλένα.

«Έχει ακουστεί αρκετά αυτές τις ημέρες ότι υπάρχει μία υποτιθέμενη ανεύρεση κεταμίνης στο πρώτο παιδί. Αυτό, όπως έχει παρουσιαστεί, δεν μπορεί να ισχύει ως πληροφορία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας.

Τόνισε ακόμη ότι «οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να επηρεάσουμε την όλη διαδικασία» και συνέστησε να μην βγαίνουν «προς τα έξω» πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Να θυμίσω ότι και στο πρώτο παιδί έγινε η ίδια διαδικασία, με τα ίδια μηχανήματα και με την ίδια μεθοδολογία που ανευρεθεί στη Τζωρτζίνα η κεταμίνη και δεν έδειξε κάτι», σημείωσε.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο χρόνος βοηθάει τους ιατροδικαστές για να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι «είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση», γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή όλοι ακόμα όσον αφορά το τι προκάλεσε το θάνατο στα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr