Κτηνωδία στις Σέρρες: Έσβησε το τσιγάρο του στο κεφάλι αδέσποτου σκυλιού

0
22

Η καταγγελία για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει οργή, έγινε γνωστή σε ανάρτηση της οργάνωσης «Αδέσποτα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης» στο Facebook

Κτηνωδία στις Σέρρες… Άγνωστος στη Ροδόπολη ικανοποίησε τα σαδιστικά ένστικτά του σβήνοντας το τσιγάρο του πάνω στο κεφάλι της δημοφιλούς στην τοπική κοινωνία αδέσποτης σκυλίτσας Ζιζέλ.

Η καταγγελία για το περιστατικό, που έχει προκαλέσει οργή, έγινε γνωστή σε ανάρτηση στο Facebook της οργάνωσης «Αδέσποτα της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης».

Η ανάρτηση για τη σκυλίτσα Ζιζέλ

«Σήμερα στο κέντρο της Ροδόπολης κάποιος ανεγκέφαλος υπάνθρωπος έσβησε το τσιγάρο του πάνω στο κεφάλι της φιλικής και πολύ εξοικειωμένης με τους ανθρώπους Ζιζέλ, την γνωστή αδεσποτούλα του κέντρου της Ροδόπολης που φροντίζουμε και αγαπούμε όλοι. Δεν έχω λόγια να σχολιάσω την κακοψυχιά και την…. του ανθρώπου, που χρησιμοποίησε το ζωάκι ως τασάκι για τα αποτσίγαρα του. Υπάρχουν και όρια στην κακία σας, υπάρχει κάπου και αυτό που λέγεται ανθρώπινη συνείδηση. Ντροπή πραγματικά στην παιδεία μας και στην κουλτούρα μας, ντροπή και σε όλους όσοι ήταν εκεί και το είδαν και το ανέχτηκαν».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr