Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Δηλητηρίασαν 20 γάτες-Κλήθηκε η αστυνομία (σκληρές εικόνες)

0
179

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά με μαζικές δηλητηριάσεις ζώων σε γειτονιά της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, με τους κατοίκους που βρίσκονται σχεδόν καθημερινά μπροστά σε αποκρουστικά θεάματα με τη θανάτωση ζώων να έχουν γεμίσει οργή.

Μονό τη τελευταία εβδομάδα, κάτοικοι της οδού Ψαρών στη Θεσσαλονίκη, έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 20 νεκρές γάτες ύστερα από δηλητηρίαση, όπως καταγγέλλει μιλώντας στο GRTimes.gr, η κα. Ιουλία Αυγερινού, κάτοικος και πρόεδρος του Σωματείου στη Τούμπα “Χαρούμενες Ουρίτσες”.

Σήμερα μόνο εντόπισαν, όπως φαίνεται και στις παρακάτω ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ του GRTimes.gr, ακόμη δέκα νεκρές γάτες, μέσα σε περιβάλλοντα χώρο οικοδομής και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να καταγράψει το συμβάν.

Η ίδια μαζί, με άλλη μια κάτοικο της περιοχής,  μάζεψαν τις νεκρές γάτες μέσα σε δύο μαύρες σακούλες. “Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν δηλητηριάσει τουλάχιστον 20 γάτες με φόλες και μόλις πεθαίνουν τις παίρνουν και τις πετάνε για να μη τις βρούμε”, λέει στο GRTimes.gr, ζητώντας να γίνει ότι είναι δυνατόν για να λάβει τέλος αυτή η κατάσταση και, φυσικά, να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν.

Μάλιστα, δεν είναι μόνο το δικό της Σωματείο που αναζητά άμεσα λύση στο πρόβλημα με τις μαζικές δηλητηριάσεις ζώων, το οποίο δείχνει πως παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη γειτονιά, αλλά και το Σωματείο “Αδέσποτες Πατούσες” καταβάλει τις δικές του προσπάθειες, όπως εξηγεί η κα. Αυγερινού.

“Καλέσαμε την αστυνομία και ελπίζουμε να μην υπάρξουν αλλά νεκρά ζωάκια. Θέλουμε να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες και να τιμωρηθούν”, τονίζει.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ή οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομία.

Πηγή: Grtimes

Πηγή: skai.gr